Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ГУБЕРНАТОР ВІРИТЬ У БАЙКИ?

Минулої п’ятниці відбулося засідання колегії Івано-Франківської ОДА.
Першим доповідав голова ОДА Олег Гончарук, який розповів про результати діяльності і подальші плани розвитку регіону та завдання, визначені на засіданні Кабінету Міністрів України 26 серпня цього року.

«За рік перебування на посаді голови ОДА хотів би прозвітувати не тільки про свою роботу, а про роботу колективу Івано-Франківської області», – ​каже Гончарук (оцінку річної роботи губернатора громадськими діячами, політиками, службовцями та журналістами редакція «ЗЛ» подавала в своєму № 33(111) від 17 вересня ц. р., яка, нажаль, виявилася чомусь доволі критичною).

За його словами, у 2015 році Івано-Франківська область отри­мала 2,5 млн. доларів США прямих інвестицій, а експорт перевищив імпорт на 46 млн. доларів.

Також Гончарук повідомив, що середня заробітна плата на території Прикарпаття становить 3523 гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, чи вірить сам губернатор, що більшість прикарпатців отримують цю зарплатню? Адже більшість людей називають таку заяву «черговою байкою від влади» кажучи, що навіть серед їхніх знайомих таких, хто б отримував подібну суму, якщо хтось і є, то це – ​одиниці?

За матеріалами ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності