Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Гундяєв закликає всіх багатіїв покаятися і вернутися, – їх Бергольйо благословити не буде…

Обвинувачений в Україні за ведення агресивної війни проти українців патріарх Кирило закликав росіян, які виїхали з країни після початку війни, повернуться «з покаянням».

Про це повідомляється російські пропагандистські ЗМІ.

«Якщо люди, які залишили росію і навіть десь виступали якось проти, повернулися з розумінням того, що вони справді припустилися помилки, то Батьківщина не може їх відкинути. Серед цих людей є й цілком гідні, але ті, які помилилися, або злякалися, або дійсно прагнули знайти щось більш для себе зручне в житті, комфортне, але осоромлені на цьому шляху», — цитують злочинця у рясі російські пропагандистські ЗМІ.

Раніше глава Польської автокефальної православної церкви (ПАПЦ) митрополит Сава вибачився за вітальний лист на адресу глави РПЦ кирила, зазначивши, що він засуджує російську агресію в Україні і підтримує незалежність ПЦУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Україна запровадила санкції проти Михайла Гундяєва (племінника патріарха рпц кирила) та ще 21 представника ворожої церкви. Про це повідомляється в указі Президента Зеленського №26/2023, яким він ввів у дію відповідне рішення РНБО.

російський патріарх кирило (Володимир Гундяєв) вимагає від своїх підлеглих священнослужителів принудити парафіян працювати на армию терористів. На думку кирила, вони мають збирати гроші, речі та продукти для окупантів, що воюють в Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності