Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Гуцулам ще чекати на новий міст штири роки, йо?

На Косівщині за 52 мільйони планують відбудувати ще один міст, що зруйнувала повінь.

Будівництво мостового переходу в с. Рожнів Косівського району, що розпочали відбудовувати ще після повені 2008-го року, планують відновити в 2018-му.

Завершити обіцяють за чотири роки й 52 мільйони гривень.
Це питання піднімали на вчорашньому виїзному засіданні Комітетів з питань транспорту, економічної політики, бюджету та банківської діяльності, що проходило в Івано-Франківську, – написав на своїй сторінці у фейсбук нардеп Юрій Соловей.

Приємно, що в рішеннях спільного засідання комітетів знайшла підтримку ініціатива щодо продовження відновлення мостів Гуцульщини. Так після закладення 44 млн на відновлення мосту в 2018 році в м. Косові також рекомендується передбачити в Державному бюджеті на 2018-2022 роки 52 млн на відновлення мосту в с. Рожнів (Снятин-Косів), –повідомив прикарпатський нардеп.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Старий залізобетонний міст в Рожневі через р. Рибниця, що розташований на дорозі державного значення Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути, був зруйнований повінню в 2008 році. Щоб забезпечити проїзд автомобільного транспорту було побудовано тимчасовий об’їзний міст із балок старого. В тому ж році, після виготовлення проекту, розпочали будівництво нового об’єкта, який запроектовано довжиною 109 м, проте досі роботи на ньому не завершено.

Нагадаємо, вчора, 30 березня, в Івано-Франківську пройшло спільне засідання голів ОДА Західного регіону та народних депутатів України. Чиновники обговорили розвиток транспортної інфраструктури Карпатського регіону. Губернатор Франківщини Олег Гончарук зазначив, що наразі транспортне сполучення з Прикарпаттям – погане, через це туристу важко дістатися до регіону, особливо на свята.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності