Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Гвалтівника і вбивцю 7-річної дівчинки з Херсонщини знайшли повішеним у СІЗО

Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки в СІЗО Херсона вчора, 23 квітня.
Цю інформацію підтвердила речниця поліції Херсонській області Тетяна Пшонь.
«Підтверджуємо смерть цього підозрюваного. Він повісився в СІЗО. Повідомлення про це в поліцію надійшло сьогодні о 6:14», – зазначила вона.
Повідомляють, підозрюваного тримали в камері тільки з одним сусідом, бо боялися, що інші затримані влаштують самосуд.
Він дочекався, поки співкамерник засне і порвав на шматки постільну білизну. З неї зробив мотузку, прив’язав її до віконної решітки і повісився.
Коли сусід прокинувся, чоловік вже був мертвий.
Раніше підозрюваний вже намагався накласти на себе руки, але його зупинили. В особовій справі було зазначено, що той має схильність до суїциду.
Однак в камері він поводився спокійно: дотримувався режиму, не відмовлявся від їжі і не конфліктував з 58-річним сусідом по камері.
ЗМІ повідомляють, що 62-річний чоловік залишив передсмертну записку, в якій просив вибачення у своєї дочки і наполягав на своїй невинуватості.
У поліції цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують.
Марійка Борисова зникла 7 березня у своєму рідному селі. Її тіло знайшли захованим у мішку за старим сараєм. Прикметно, що правоохоронці до страшної знахідки кілька разів перевіряли це місце.
Підозрюваним виявився 62-річний Микола В. У день похорону дитини до нього навідалися поліцейські, і чоловік намагався вчинити суїцид. Його причетність підтверджена результатами ДНК-експертизи.
З’ясувалося, що він дружив із батьком убитої дівчинки. Йому загрожувало довічне ув’язнення.
Правоохоронці припустили, що вбивця дівчинки міг ховати тіло в одній із господарських будівель неподалік від місця, де його знайшли.

А поки в Україні існує мораторій на смертну кару, ось так із педофілами-вбивцями розправляються у деяких країнах за законами шаріату – жорстоко і водночас ефективно застерігаючи (УВАГА – відео +21):

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності