Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Хвору на кір дівчинку в поліклініці примусили сидіти у загальній черзі з малюками…

Епідемія кору в Мелітополі ретельно ховається реформаторами в білих халатах, повідомляє ІА «Наш город».

У ЗМІ не надходить актуальна інформація про кількість хворих на кір в Мелітополі. Хтось біля керма міста явно не бажає, щоб шокуюча інформація стала надбанням громадськості.

Як стало відомо «Нашему городу» з неофіційних джерел, що заслуговують на довіру, в місті станом на кінець минулого тижня зареєстровано 18 випадків захворювання на кір. Один з останніх діагнозів поставили 14-річній школярці, яка цілу годину просиділа в коридорі поліклініки в очікуванні прийому лікаря.

За нашою інформацією, до хворої дитини лікар не прийшов додому, не приїхала і «швидка» – дівчинка з матір’ю були спрямовані на прийом до сімейного лікаря. В той день в поліклініці як раз був День здорової дитини – молоді мами привозили своїх немовлят на щомісячну процедуру зважування і вимірювання росту. Весь цей час поруч зі здоровими малюками сиділа хвора на кір дівчинка.лікарні1

ФОТО: черги в українських поліклініках, соцмережі

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Коли школярка дочекалася прийому, лікар, відразу зрозумівши, що перед ним пацієнт з усіма типовими для кору симптомами, викликала «швидку» і постаралася ізолювати дитину від інших відвідувачів поліклініки. Підлітка екстрено доставили в інфекційне відділення, зараз медики чекають результатів аналізів.

На жаль, за даними нашого джерела, вже станом на сьогоднішній день хворих може бути більше. Скільки саме – уточнюється.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності