Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Гвоздик вперше програв бій… але ж не росіянину

Чемпіон WBC в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик вперше програв в об’єднавчому бою проти володаря титулу за версією IBF Артура Бетербієва.

Поєдинок відбувся у Філадельфії (США) і завершився технічним нокаутом аж у 10 раунді.ehnoegfuwaej5jo_1_650x410

Росіянину відразу почав працювати першим номером і пішов в атаку. Уже в кінці першого раунду український боксер впав, перечепившись через ногу суперника, і рефері зарахував нокдаун. Однак після перерви перед другим раундом рішення було скасовано.

Наступні відрізки протистояння пройшли в рівній боротьбі. Боксери обмінювалися ударами. Але вже в 10 раунді Гвоздик побував в трьох нокдауні, після чого рефері прийняв рішення достроково зупинити бій.

Український напівважковаговик лідирував на двох картках суддів після 9 раундів – 87:83, 86:85. Третій суддя віддавав перемогу Бетербієву – 87:83.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином, Гвоздик втратив свій чемпіонський пояс у напівважкій вазі за версією WBC. Водночас, росіянин здобув 15 дострокову перемогу, об’єднавши чемпіонські пояси.

Для українця ця поразка стала першою в професійній кар’єрі.

Тепер в Україні залишилося два чемпіона світу в професійному боксі – це Василь Ломаченко (WBC, WBA, WBO в легкій вазі) і Артем Далакян (WBA в найлегшій вазі). Олександр Усик після переходу в надважкий дивізіон залишився без чемпіонських поясів у важкій вазі.

Єдиним втішним у даній ситуації для українців залишається те, що Артур Асільбекович Батербієв хоч і представляє РФ, але не є росіянином…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності