Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

…І бочка з квасом у трофей

Чотири рейди з виявлення фактів стихійної торгівлі у невстановлених місцях провели на минулому тижні працівники управління торгівлі Івано–Франківського міськвиконкому спільно зі співробітниками міліції обласного центру. Про це на вівторковій оперативній нараді у першого заступника Івано–Франківського міського голови повідомив заступник начальника управління торгівлі  Віктор Рараговський.

Як стверджує чиновник, під час рейдів працівниками його управління було складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення. При цьому, завдяки виділеній у розпорядження рейдових груп комунальним підприємством «Міськсвітло» вантажівці, вдалося демонтувати каркаси торгівельних наметів по вулиці Дністровській. Крім того, до трофеїв учасників рейдів потрапила бочка з квасом, яку працівники управління торгівлі спільно з міліціонерами вилучили у незаконних торгівців.
Разом з тим, як стверджує пан Рараговський, люди неоднозначно сприймають такі рейди: «Є – люди одобрюють, інші люди кажуть: «вам нема, що робити? Чого ви до людей вчепилися?»… Кидаються грудьми…» Відтак чиновник висловив побажання, щоб керівництво міського відділу УМВС виділяло для таких заходів більше співробітників міліції, бо ж один не завжди може впоратись з агресивними торгівцями і їх прихильниками.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності