Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

І де Шмигаль бере ті цифри?

Через російську агресію Україна втратила 30% економіки і 3,5 мільйона робочих місць.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в інтерв’ю японському телеканалу NHK.

«Через російську агресію на мою країну втрачено 30% нашої економіки, майже 20% нашої території. Ми втратили 3,5 млн робочих місць», – сказав він.

Раніше ми писали, що Україна отримає від Японії допомогу на загальну суму 12,1 млрд доларів, із яких безоплатний грант у 4,7 млрд доларів буде отримано до кінця лютого.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що Україна і Японія у понеділок, 19 лютого, підписали в Токіо конвенцію про усунення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи та запобігання податковим ухиленням і уникненням та протокол до неї.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Дивно, що втративши 20% своєї території (найбатшої і найбрибутковішої), не рахуючи кількості загиблих і виїхавших громадян, Україна тільки 30% процентів економіки, бо за законами елементарних логіки і математики…

Хоча, минулого року в Україні під час війни, тільки офіційно, видобули майже 40 тонн бурштину!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності