Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

І Пн. Кореї, і Ірану США ґонорово погрожують війною напередоні виборів, але вигравати війни вміють тільки республіканці…

За п’ять днів до виборів у США на яких президентські демократи за всіма екзитполами програють на усіх рівнях республіканцям президент США Джо Байден ґонорово пообіцяв “звільнити Іран” на тлі триваючих в цій країні протестів. Він каже, що це відбудеться дуже скоро.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на заяву американського лідера.

Нагадаємо, що представники американської розвідки (ізраїльської теж, – ред.) вважають, що Іран шукає допомоги рф для посилення своєї програми створення ядерної зброї, як повідомляє CNN.

Згідно з даними розвідки, Іран звертався до росії за допомогою у придбанні додаткових ядерних матеріалів і виробництві ядерного палива, що може забезпечити живленням його ядерні реактори і потенційно може ще більше скоротити так званий “час прориву” Ірану для створення ядерної зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Глава зовнішньополітичного відомства ЄС Жозеп Боррель, дивлячись на Байдена, теж звернувся до Ірану із черговим із сотень свої різноманітних закликів, до яких ніхто не прислухається, припинити поставки озброєння росії, – Spiegel.

Під час зустрічі міністрів закордонних справ країн G7, Боррель відзначив, що Україна надала докази використання росією іранських безпілотників. “Ми наполягаємо на тому, щоб Іран припинив постачання зброї до росії”, – відзначив Боррель.

У відповідь на обіцянку Джо Байдена, що США “звільнять Іран”, іранський президент Ібрагім Раїсі заявив, що його країна була звільнена завдяки Ісламській революції 1979 року, пише Reuters. “Я кажу Байдену, що Іран був звільнений 43 роки тому”, — заявив Раїсі, мабуть, натякаючи Байдену на те, що прямим тектом не побоявся сказати ворогу тільки український прикордонник з острова Зміїний…

Північна Корея розбушувалася, проводячи демонстративно випробування своїх ракет у чужих сусідських територіальних водах.

Як наслідок Південна Корея підняла в небо щонайменше 80 винищувачів, включаючи F-35A, повідомляє агентство Yonhap. Рішення ухвалили після того, як уже замість випробувань аж 180 північнокорейських військових літаків зафіксували у повітрі біля лінії розмежування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, що так борзіти Пн. Корея сама би не наважилася, і її явно до цього вкотре підштовхнувнула росія.

На що міністр оборони США Ллойд Остін відразу гонорово заявив, що США покінчать із північнокорейським режимом, якщо Пхеньян піде на застосування ядерної зброї, але усі чудово пам’ятають, чим для Заходу закінчилася війна у Кореї, для США – у В’єтнамі, Іраку, Афганістані, а ще й тепер при такому президенті, який не пам’ятає, що сьогодні за рік надворі (на нещодавньому виступі Байден переплутав, який сьогодні рік, заявив про своє особисте знайомство із вченими, декотрі з яких померли до його народження, та замість звернутися до жінокта чоловіків прийнятим “леді та джентельмени”, він звернувся до них “геї та джентелмени” і т.ін., – дивіться відео внизу статті)…

***

А Міністерство оборони Азербайджану заявило, що під цей шумок в ніч із 3 на 4 листопада Збройні сили проросійської Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міноборони Вірменії, своєю чергою, назвала заяву азербайджанської сторони «дезінформацією».

Водночас до цього конфлікту. що має шанс переости у реальну ІІІ-Світову німецький канцлер Олаф Шольц, який ще нещодавно відкрито щораз телефоном звітував путіну, намагається втягнути Китай, заявивши, що саме на КНР є значна доля провини початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого. І це після того, як міністр юстиції ФРН Марко Бушман заявив, що визнає в цьому вину саме Німеччини і її афер із Північним потоком-2. – “Совпадєніє”?..

А тепер обіцяне з виступу Джо Байдена, що приховали від світової громадськості демократичні ЗМІ, але помітили вороги:

Президент США Джо Байден припустився чергових ляпів у публічному виступі.
Він заявив, що працює президентом США лише півроку, переплутав слова “леді” та “геї” і повідомив, що розмовляв зі світилом світової науки, який помер до його народження.
Все це прозвучало під час виступу голови Білого дому перед виборцями Демократичної партії у Флориді у рамках заходу, присвяченого охороні здоров’я.
Байден обмовився, сказавши, що обійняв посаду “цього літа”.
“Я проїжджав заправку дорогою: бензин 3 долари 25 центів, а був 5 баксів, коли я вступив на посаду цього літа”, – сказав американський президент.
Тим часом він переміг на виборах у 2020 році, тому президентом він працює вже майже два роки.
Також старий політик переплутав слова “леді” та “геї”, звернувшись до публіки: “Геї та джентльмени”.
Крім того, президент заявив, що говорив з одним із вчених, які відкрили інсулін, хоча всі дослідники інсуліну померли до його народження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності