Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

І ЗНОВУ У ФРАНКІВСЬКУ ВИБУХНУЛА ГРАНАТА

Минулого тижня в Івано-Франківську у житловому будинку по вулиці Національної гвардії, 11, вибухнула бойова граната.

На місце події приїхав начальник МВ УМВС Ростислав Прокопчук. За його словами, було встановлено, що під час вибуху у квартирі перебувало п’ятеро осіб! Вони розпивали спиртні напої. Один із них, 34-річний мешканець Надвірної, неодноразово судимий, показав «бойовим побратимам», з якими він разом героїчно боровся із зеленим змієм, і які, як виявилося, суттєво йому програвали у цій нелегкій боротьбі, гранату. На що «бойові-побратими» почали обурюватися, буцімто це муляж для навчання. В результаті виникла суперечка і чоловік, зірвавши чеку, кинув гранату під диван… на якому лежав, що пом’якшило наслідки вибуху для інших. Внаслідок цього постраждав власник гранати та 27-річна жінка. Наразі він перебуває в обласній лікарні у стабільно-важкому стані.

Головний міліціонер міста також розповів, що кілька місяців назад цей чоловік підірвав магазин (і досі чомусь був на волі? – ред.). Наразі проти нього відкрите кримінальне провадження за ст. 263 ч. 1. Суд обрав цьому неадекватному і суспільно-небезпечному елементу запобіжний захід у вигляді тримання під… домашнім арештом!!!
Тож зараз він повинен був перебувати у Надвірній, а опинився чомусь у Івано-Франківську?!

Правоохоронці кажуть, що чоловік ніякого відношення до ЗСУ чи Нацгвардії не має. Також він не перебував у зоні АТО і не є волонтером.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І як тут не згадати анекдот про мавпу з гранатою? Але насправді все дуже сумно…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності