Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Як виявилося, у Львові таки з’явився інтернет

Відповідно до опитувань, що провела Львівська міська рада, більшість львів’ян проти відновлення опалювального сезону у місті.

На сторінці ЛМР у мережі Facebook було розміщено опитування щодо доцільності відновлення опалювального сезону у місті. На сьогодні, приблизно 90% опитаних сказали, що не потрібно відновлювати подачу опалення.

В опитуванні на сайті ЛМР понад 80% респондентів вважають недоцільним відновлення подачі тепла. Таке ж опитування проводив Центр надання адміністративних послуг та філії. Прес-служба Львівської міської ради інформує, що за результатами цього опитування, 95% висловились проти відновлення теплопостачання.

«Якщо буде суттєве похолодання, то подачу тепла ми готові відновити в будь-який час», – прокоментував директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

По причині потепління та для економії коштів споживачів з 20 березня у Львові призупинили опалювальний сезон.
Отож, попри нарікання багатьох львівян та гостей міста на неякісний інтернет зв’язок (у місті діє тільки кілька інтернет-провайдерів), завдяки голосуванню з’ясувалося, що Нет таки комусь у Львові тай доступний…

Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності