Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Якби це було взимку, було б сумно

Велика аварія на магістральній теплотрасі залишила минулими вихідними без теплопостачання понад 2 тисячі абонентів в Івано–Франківську.

Порив на теплопроводі діаметром 325 міліметрів, який обслуговується ТзОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» стався у суботу, 26 жовтня, в районі вулиць Мельника – Сахарова в обласному центрі. Внаслідок цього довелося припинити теплопостачання 39 житлових будинків (по вісім на вулицях Бандери, Чорновола, та Сахарова, десять – по вулиці Коновальця, по два – на вулицях Шевченка та Желехівського, один – на вулиці Мазепи), а також три дитячих садочки – №№ 7, 8, 11 та одну загальноосвітню школу № 21. Загалом без тепла залишились 2122 абоненти, тобто близько 6 тисяч мешканців.
До ліквідації пориву було залучено ремонтні бригади ТзОВ «СТЕК» в кількості 15 осіб та 3 одиниці техніки, а також пожежне відділення Державної пожежно–рятувальної частини № 1, яке відкачало воду у районі пориву.
Питання ліквідації наслідків аварії стало предметом розгляду на позачергових засіданнях комісії з техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 26 та 27 (виїзне) жовтня.
Як повідомив у вівторок директор ТзОВ «СТЕК» Анатолій Максименко, вже станом на восьму годину у понеділок теплоносій у більшість житлових будинків та закладів освіти було запущено.
В свою чергу перший заступник Івано–Франківського міського голови Зіновій Фітель доручив пану Максименку вивчити схему теплопостачання міста і подумати, як можна закільцювати мережу, щоб запобігти масовим відключенням абонентів від теплопостачання в разі виходу з ладу якоїсь із ділянок тепломережі у подальшому.
«Якби це було взимку, було б сумно», – підсумував пан Фітель.

Сергій Білий

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності