Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Iділ в Україну?!

59 осіб, які брали участь у конфлікті в Сирії, планували використати Україну як транзитну зону

Про це повідомили у Службі безпеки України.

«Упродовж 2015 року СБУ спільно з прикордонниками та міліцією блокувала в’їзд на територію нашої держави 59 особам, які брали участь у військовому конфлікті в Сирії. Бойовиків міжнародних терористичних організацій «Ісламська держава», «Фронт ан-Нусра» та «ІмаратКавказ» примусово повернуті до країн походження», – ​йдеться у повідомленні.

Більшість з них за підозрою в терористичній діяльності вже були депортовані з Туреччини, Йорданії та Єгипту, а деякі навіть мали судимість за скоєння насильницьких злочинів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Бойовики розглядали Україну як транзитну територію, де можна пройти лікування або виготовити підроблені документи для виїзду до сирійсько-іракської зони військового конфлікту.

В СБУ також додали, що, 29 жовтня був заборонений в’їзд на територію України громадянину Російської Федерації, який у складі терористичної організації «Ісламська держава» брав участь у бойових діях у Сирії. До нашої країни він прибув з Туреччини

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності