Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ З СПЕЦНОМЕРАМИ…

7 - ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ З СПЕЦНОМЕРАМИДнями соцмережу facebook облетіла фотографія, зроблена кореспондентом видання «Українська правда» Сергієм Лещенком з коментарем автора до неї. Здавалося б, нічого дивного: чергове дороге авто чергового «скромного чинов­ника». Але поширив це повідомлення соцмережею без жодних власних коментарів не хто інший, як відомий український зі світовим ім’ям автогонщик та учасник Майдану Олексій Мочанов. А якщо у такому випадку власний коментар відсутній, то виходить, що інформація справді є цікавою для того, хто її поширив, або він з нею цілковито погоджується…

Отож, Сергій Лещенко повідомляє:

«Депутат Леся Оробець, 28 років, їздить на автомобілі Мерседес S 500 Long.
Фото зроблено 2 березня на вулиці Шовковичній (м. Київ – ред.).
Наявність машини ціною 150 тисяч доларів можна спробувати пояснити тим, що чоловік Оробець є бізнесменом.
Але молодий вік і статус борця за справедливість не завадили Лесі Оробець отримати козирний номер ВР.
Перша цифра «1» на номері АА 1224 ВР вказує, що це депутатська серія. І для отримання такого номеру депутат особисто має написати звернення до керівника апарату Верховної Ради Зайчука.
Справді, номери ВР видають і простим громадянам, але не з першою цифрою «1».
Здавалося б, ну і що тут такого: черговий депутат здобув свою чергову статусну відзнаку?
Тільки от отримання привілейованого номеру ВР дисонує з іміджем Лесі Оробець як головного борця за європейські цінності в українському парламенті».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності