Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ієромонаха РПЦУ суд звільнив від відповідальності за наркотики…

Попа московської церкви, якого зловили з наркотою, самий “гуманний” суд в світі, Запорізький, звільнив його від кримінальної відповідальності.

Ієромонаха Іліодора (Євгенія Кугатова), помічника Луки, митрополита Запорізького і Мелітопольського УПЦ Московського патріархату, якого затримали рік тому з 0.68 (?!) грамами амфетаміну, суд звільнив від кримінальної відповідальності.

ФОТО архівне: правоохоронці вилучають “0,68 грам” амфетаміну

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Ієромонах РПЦ із Запоріжжя виявився… наркодилером (фоторепортаж)

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як раніше повідомляла газета “За лаштунками”, ієромонах отримав диявольську посилку з Черкас на Новій пошті, де і був “прийнятий” правоохоронцями.

За словами митрополита, над його помічником тоді “взяла гору влада диявола“.

Як повідомляється в рішенні Ленінського суду, монах свою провину визнав і добровільно пройшов курс лікування від наркозалежності в тих же Черкасах.

Суд постановив звільнити від кримінальної відповідальності божу людину, повернути йому два айфони, вилучені при затриманні, а амфетамін знищити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО архівні, ЗЛ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності