Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Індія спростила візовий режим для України

Індія спростила візовий режим для туристів з 180 країн світу, в тому числі і для українців. За новими правилами, які мають набути чинності з вересня 2014 року, візу можна буде отримати не через Посольство у своїй країні, а вже безпосередньо в Індії одразу після прибуття, передає індійське видання “The Economic Times”.

Всі бажаючі відвідати Індію спочатку повинні подати онлайн-заяву для отримання електронного дозволу на поїздку. Це потрібно зробити мінімум за три дні до від’їзду.

Після прибуття до Індії туристам доведеться пройти біометричну ідентифікацію, а вже після цього видадуть візу. Тривалість останньої 30 днів, і вона не підлягає продовженню.

Отримати візу можна буде в 26 аеропортах Індії.

Ці нововведення вступають в дію з вересня 2014 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До речі, до списку країн, яким Індія спростила візовий режим не увійшли вісім країн з т.зв. “попереднього списку”. Це Судан, Іран, Пакистан, Афганістан, Сомалі, Нігерія і Шрі-Ланка.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності