Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Індійський духовний лідер-аскет виявився зовсім не аскетом, – секс-скандал і самогубство

Біля тіла Нарендру Ґірі поліція знайшла нібито передсмертну записку на сім сторінок, у якій згадувалися імена трьох його послідовників.

В індійському штаті Уттар-Прадеш знайшли повішеним одного з найвпливовіших духовних лідерів Нарендру Ґірі.

Біля тіла Ґірі поліція знайшла нібито передсмертну записку на сім сторінок, у якій згадувалися імена трьох його послідовників – Ананда Ґірі, Аадії Тіварі й Сандіпа Тіварі. Їх вже арештували й готуються допитати.

Зазначається, що згаданий у записці Ананд нібито шантажував духовного лідера інтимними фотографіями з дівчиною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я боюсь ганьби. Я жив із гідністю й не зможу жити з ганьбою. Ананд Ґірі сказав мені: «як багато пояснень ти запропонуєш (коли твої фото будуть оприлюднені? – ред)». Це мене засмутило, тож я кінчаю зі своїм життям», – цитують записку індійські медіа.

Відомо, що Головний підозрюваний Ананд Ґірі хизувався в соцмережах фото з закордону й із дорогими аксесуарами. Кошти він нібито брав із скарбниці монастиря, хоча сам послідовник духовного лідера ці обвинувачення відкидає.

Втім, є і версія, що Нарендру Ґірі вбили і обставили ситуацію як самогубство.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності