Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ІНФЕКЦІЯ КОСИТЬ ДІТЕЙ НА ПРИКОРДОННІЙ ХАРКІВЩИНІ

Прокуратура зайнялася справою щодо інфекційного захворювання 44 дітей на Харківщині. Госпіталізовано було також і співробітницю навчального закладу, де навчаються діти.

Як повідомили у ГПУ, в одній із загально-освітніх шкіл Борівського району області сталося інфекційне захворювання учнів. Спочатку у четвер, 29 березня, до сільської амбулаторії звернулося 16 учнів зі скаргами на погане самопочуття. Дітям було поставлено попередній діагноз “ротавірусна інфекція” та призначено амбулаторне лікування.

Наступного дня, 30 березня, до школи не з’явилося 44 учні. Після обстеження лікарями районної центральної лікарні разом із спеціалістами Обласної інфекційної лікарні, 40 дітям було поставлено діагноз “ротавірусна інфекція”, 4 – “кишкова інфекція”.

Крім того з аналогічними скаргами на погане самопочуття до Борівської центральної лікарні звернулася і співробітниця навчального закладу. Жінку госпіталізовано.
Наразі діти проходять амбулаторне лікування та знаходяться у задовільному стані.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності