Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Інформація сил спротиву Луганщини про понтонну переправу окупантів підтвердилась: тепер біля Яремівки.

Російські окупанти намагаються звести через річку Сіверський Донець понтонну переправу. Нова спроба окупантів готується у Ізюмському районі Харківської області, в районі населеного пункту Яремівка.

“За наявною інформацією, в районі населеного пункту Яремівка противник намагається навести понтонну переправу через річку Сіверський Донець”, – йдеться у повідомленні Генеральний штаб Збройних сил України.

Село Яремівка знаходиться на правому березі річки Сіверський Донець, вище за течією на відстані 4,5 км розташоване село Синичено, нижче за течією примикає село Пасіка, на протилежному березі розташоване село Студенок. До села примикає невеликий лісовий масив. На протилежному березі річки розташована залізнична станція Яремівка.

У зазначеному районі зафіксовано зосередження спеціальної техніки для наведення понтонно-мостової переправи. Окрім того, російські окупанти перекидають додаткові підрозділи для посилення угруповання військ та активізації наступу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Варто зауважити, що за інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ “Права Справа”, була зафіксована передислокація через м. Сватове техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів.

Інформація, отримана місцевими джерелами “Правої Справи”, була передана представникам розвідтовариств. Крім того, інформація щодо передислокації понтонної техніки була озвучена Дмитром Снєгирьовим під час прямих етерів на провідних телеканалах України.

Як повідомлялося раніше, на Луганщині ЗСУ знищили понтонні переправи окупантів поблизу с. Серебрянка і с. Білогорівка. Координати понтонних переправ, місць скупчення важкої бронетехніки і особового складу окупантів були надані аналітичним відділом ГІ “Права Справа”.

Ці епізоди російсько-української війни наочно засвідчили той факт, що український рух спротиву на окупованих територіях працює плідно й ефективно, незважаючи на складну ситуацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаю, з початку повномасштабного вторгнення станом на ранок 21 травня росія вже втратила у війні проти України приблизно 28 850 солдатів. Найбільші втрати противника за попередню добу, 20 травня спостерігалися на Бахмутському напрямку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності