Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Іноземець мусульманин для ЗСУ придбав ДВА винищувачі, а що українські олігархи-партіяоти? (оновлено)

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, чоловік української співачки Камалії, який із дружиною мешкає в Україні, придбав для ЗСУ два винищувача, у той час як інші українські олігархи-мільярдери і мультимільйонери героїчно переховуються від війни, хто на Буковелі, хто за кордоном. І нема значення у яких вони стосунках із нинішньою українською владою чи із її фемідою, хіба від цього залежить їхня любов до Батьківщини, чи вона виникає у них тільки напередоні виборів?

Спершу за словами співачки Мохаммад Захур разом з іншими заможними друзями придбав для українських бійців літаки-винищувачі.

Камалія каже, що її чоловік не хоче розголошувати, що допомагає українській армії:

“Захур дав мені зелене світло, це розповісти. Тому що вони ці питання приховували.  Два літаки-винищувачі вони дали Україні і допомагають Україні, але не розголошують”, – сказала артистка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Своєю чергою, юзери порадили іншим заможним людям брати приклад з чоловіка Камалії: “Справжній чоловік! Якби кожен мільйонер купив для ЗСУ по два винищувачі… Бо деякі експрезиденти з грошима, тільки фоткаються для піару…”, “Дякуємо! Людина зробила справу, а не ходить фоткається по Києву у броніку (яких не вистачає хлопцям на передовій)”, “ви наші герої у тилу”.

Зазначимо, що раніше Камалія розповідала, що за день до початку війни її діти разом із чоловіком вилетіли до Лондона – вони дослухалися до друзів із Великої Британії, які попереджали про прийдешнє повномасштабне вторгнення РФ.

Згодом Камалія спростувала свою заяву про винищувачі, куплені її чоловіком, пакистанським мільярдером Захуром для ЗСУ. Зірка порадила уважніше переглянути інтерв’юде вона про це розповіла, адже, з її слів, інформацію перекрутили.

Насправді ж такий подарунок українській армії зробив пакистанський уряд, який довгий час тримав це в таємниці. Також вона прокоментувала тролінг в мережі, який застав її та чоловіка, через невірно трактовану інформацію Славі Дьоміну на YouTube .

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На питання ведучого, чому так багато відомих особистостей почали тролити Камалію та її чоловіка за “придбані для ЗСУ винищувачі”, вона порадила ще раз ознайомитися з її словами.

“Дивись, я один раз сказала, один раз дала ексклюзивне інтерв’ю. Більше я не хочу повторюватися і не буду повторюватися. І всім кажу: “Зайдіть на посилання – в мене воно є у Facebook, в Instagram – і дуже уважно подивіться це інтерв’ю“, – сказала знаменитість, показово наголосивши на словах “дуже уважно”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності