Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Іноземні курорти “змовилися” проти українців

Близько 160 українських туристів не можуть вилетіти додому з відпочинку на іспанському острові Мальорка.

Так туристи повідомляють тривале очікування свого рейсу в аеропорту міста Пальма (також Пальма-де-Мальорка, столиця Мальорки – ред.). Рейс вильоту був призначений на 01.07 на 17:40, але згодом рейс перенесли. Потім рейс знову перенесли, в результаті чого люди досі залишаються на острові у “підвішеному” стані.

Нагадаємо, із аеропорту Монастір в Тунісі три сотні українських туристів другу добу не можуть вилетіти до Харкова. Хоч добре, що туроператор гарантує всім гостям, які перебувають в Тунісі і очікують вильоту в Україну, проживання в місцевих готелях за рахунок компанії.

Про подібну ситуацію писали туристи і щодо Кіпру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також минулими вихідними довго очікували свого рейсу до України туристи в італійському Мілані.

Часто подібні ситуації трапляються і в сонячному Єгипті, де влада, щоб зменшити дірку у держбюджеті вирішила підняти ціни на улюбленому українськими та російськими туристами курорті Шарм-ель-Шейх.

Ось така виходить цьогоріч “курортна змова” проти українських туристів…

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності