Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Іноземного інструктора Нацгвардії України знайдено із простреленою головою

У Голосіївському районі Києва знайдено чоловіка з вогнепальним пораненням в голову. Тіло виявили в квартирі, яку він знімав, повідомили в прес-службі Нацполіції столиці.

Чоловіка з пораненням в скроню побачила господиня квартири, вона ж викликала правоохоронців. Згідно з висновками судово-медичного експерта, громадянин іншої держави наклав на себе руки. Остаточна причина смерті буде встановлена пізніше.

Поліцейські опитали господарку квартири, сусідів і встановили особу загиблого. Ним виявився іноземець 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України. На місці події було знайдено пістолет, перероблений в травматичний, а також редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів.

Знайомі чоловіки повідомили, що останнім часом загиблий вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці в соціальній мережі він залишив песимістичне повідомлення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності