Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Інвестором готелю «Дніпро» виявився депутат Держдуми РФ, довірена особа Путіна і голова комітету Оборонпрому РФ

Розрекламований Зеленським, інвестор готелю «Дніпро», який повинен заплатити за нього понад мільярд гривень, виявився депутат Державної Думи РФ, учасник організованої злочинної групи «Лужніки», Олександр Бабаков. Про це на своїй сторінці в Facebook пише український блогер Сергій Марченко.

Він зазначає, правильно було б як слід привітати інвестора, ось тільки незрозуміло, яким титулом краще до нього звернутися, у нього їх багато. Наприклад, найпростіший – , як пише про інвестора Вікіпедія. А ще Бабаков – голова думської комісії з правового забезпечення розвитку організацій оборонно-промислового комплексу РФ. Тобто, людина, яка відповідає за виготовлення російської зброї, що вбила вже 13 000 українців і досі вбиває.

Марченко наголошує, ніякі це не інвестиції. Це спекулятивний капітал, який заходить на падаючий ринок не вкладати, а викачувати з нього гроші.

Поки всі носяться з цим мільярдом, ніхто не думає, скільки мільярдів гривень за один тільки рік викачає з України казино Бабакова. «Цікаво було спостерігати, як знатно поїли лайна молоді реформатори, попутники Зеленського у владі, які стверджують, що працюють не на Зеленського, а на Україну, які вчора робили Селфі і голосно кричали про мільярд. Тепер, коли стало відомо, чий це мільярд, вони по вуха в лайні», – резюмував блогер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності