Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Історія з «Правим сектором» – це відповідь Коломойського

Ситуація з «Правим сектором» – це відповідь олігарха Ігоря Коломойського.

Так вважає український політолог Юрій Палійчук.

«Насправді у ситуації з «Правим сектором» немає ні зради, ні перемоги. Лише корпоративні розборки. Хочу нагадти вам повідомлення Служби безпеки України від 27 квітня», – пише Палійчук.
«На виконання доручення Президента України Служба безпеки України проводить спецоперацію з виявлення та вилучення з обігу незаконної зброї. У Києві 27 квітня ц. р. СБУ спільно з Міністерством внутрішніх справ вилучили у бійців одного з батальйонів територіальної самооборони великий арсенал зброї», – цитує політолог нещодавнє повідомлення.

«Як думаєте – що це за «батальйон територіальної самооборони», який накопичив у Києві арсенал з «десятка гранатометів «РПГ‑22», більше ста гранат різного типу, в тому числі «РГД‑5» із запалами, «Ф‑1» із запалами, ВОГ‑25. Більше семи тисяч набоїв до стрілецької зброї, три кілограми пластиду та тротилові шашки»? Що це за батальйон? Здогадалися?», – запитує політолог.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Немає значення, що там в Дніпропетровській області. Це лише привід. Не було б його, був би інший. І я не виключаю, що вони роздули з мухи слона. Важливіше інше, що все це – відповідь Коломойського. Серйозна і болюча. Така сама як і, напевно, була «спецоперацію з виявлення та вилучення з обігу незаконної зброї», – наголошує Палійчук.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності