Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Італії знадобиться десятиліття, щоб звільнитися від смороду Берлусконі

українофоб Сільвіо Берлусконі подох сьогодні, 12 червня, у лікарні Сан-Раффаеле в Мілані. Екс-прем’єр Італії пішов з життя від раку крові. Йому було 86 років.

Нагадаємо, що колишній прем’єр-міністр Італії сексуальностурбований корупціонер і українофоб був у відмінних відносинах із володимиром путіним, тому усіляко виступав проти України, закликаючи Захід її злити московитам.

За більш як 20 років правління кремлівського диктатора Сільвіо ніколи не приховував своїх особливих симпатій до московії. А після 2014 року заявляв, що дружба з путіним стала ще міцнішою.

Також в одному зі своїх інтерв’ю італієць називав путіна “молодшим братом”.

Також італійський політик заявляв, що якби він очолював уряд країни, то не став би зустрічатися із президентом України Володимиром Зеленським.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Я говорити з Зеленським? Якби я був прем’єр-міністром, то ніколи б туди не пішов”, – говорив він.

Берлусконі звинувачував Україну та Володимира Зеленського у тому, що вони нібито спровокували нинішню війну.

“Зеленському було достатньо припинити нападати на дві автономні республіки Донбасу – і все це не сталося б”, – зазначав Сільвіо.

Берлусконі також приголомшив ЗМІ, коли сказав, що “Україна може піти на переговори з московією, якщо їй не даватимуть зброю, а запропонують мільярди доларів на відновлення”.

Екс-прем’єр Італії всіляко підтримував війну, розв’язану кремлівським диктатором в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Війська мали увійти, дійти до Києва за тиждень, змінити уряд Зеленського на “пристойних людей” – і потім піти. Натомість вони зіткнулися з опором, який підігріли всілякі постачання зброї із Заходу”, – заявляв скандальний політик.

Також Берлусконі неодноразово називав путіна “людиною світу”.

Цікаво, що після скандальних заяв про Україну Берлусконі спробував реабілітуватися і сказав, що Італія підтримує український народ (але не він особисто!).

“Поглянемо на факти. Ми завжди підтримували український народ, ми завжди голосували і в Італії, і в Європі за допомогу Україні як шляхом фінансування, так і постачання зброї. Я завжди був на боці українського народу та світу. Я виступаю за швидке дипломатичне рішення, тому, що ця війна несе загрози всім”, – заявляв екс-прем’єр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також після кривавих подій у Бучі італійський екс-прем’єр засудив воєнні злочини кацапів.

“Я засмучений рішеннями путіна, в Бучі скоєно військові злочини, і московія не може цього заперечувати. Ми повинні припинити жорстокість війни, і Італія має працювати над досягненням компромісу, який був би прийнятним для всіх”, – зазначив він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності