Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Івано-Франківськ прийняв опального у Львові Михальчишина

myhal_08-web myhal_15Минулого четверга ввечері, 28 листопада, під сценою Івано-Франківського «Євромайдану» відбулася суперечка на тему чи має виступати народний депутат-свободівець Юрій Михальчишин (більш відомий як лідер молодіжного радикального угрупування) на сцені чи ні. Адже «Євромайдан» у Івано-Франківську на кшталт львівського оголосив себе буцімто «аполітичним».

Та під тиском свободівців – депутата з Івано-Франківської облради Василя Поповича та нардепа Руслана Марцінківа на організаторів, а саме на Тараса Cлучика та Максима Кицюка (того самого, якого згодом, наступної ночі, невідомі, за описами схожі на «фанів», відлупцювали на Південному бульварі міста), він таки виступив. Адже аргументи у депутатів були вагомі: Марцінків дорікав тим, що напередодні йому на цьому ж майдані організатори надали слово, то чому б сьогодні не надати його Михальчишину, а Попович  стверджував, що нардеп Юрій Михальчишин виступатиме не як політик, а як громадський діяч і його друг.
Нагадаємо, напередодні у неділю, 24 листопада, а потім у вівторок, 26 листопада, у рідному для Юрія Михальчишина Львові його зустріли свистом та вигуками «Ганьба!» та прогнали зі сцени (детальніше про це у «ЗЛ» №25 (25)). Отож, висновок один: Івано-Франківськ – це не Львів…

Тарас Боднар
Фото Тетяна Соболик

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності