Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Івано-Франківська облрада теж вкладає у підтримку церкви…

Вчора, 17 травня, в Івано-Франківську відбулося засідання 28-ї сесії обласної ради.

Одним із питань порядку денного стало “Внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки”.

Володимир Рачкевич, директор департаменту будівництва, ЖКГ, містобудування та архітектури ОДА розповів, що планується збільшення обсягів фінансування одного з розділів програми на 2019-й рік. Замість запланованих 2.5 мільйонів гривень сума зросте до чотирьох мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИІвано-Франківська міськрада вкладає гроші у церкви… Наступний рік – 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Гроші виділяємо на ремонт і впорядкування церков і релігійних пам’яток, будівництво храмів та допомогу релігійним громадам тощо”, – сказав він.picturepicture_95177626174503_71256

Запитань до цієї ідеї в обранців не виникло. А депутат-свободівець Ігор Шевчук запропонував ще збільшити фінансування з чотирьох мільйонів до чотирьох з половиною, бо Івано-Франківська міська рада виділила 420 тисяч субвенції на цю сферу.

Голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови партії ВО “Свобода” з питань ідеології, спитав чи субвенція вже поступила, але потім сказав, що нема різниці, адже кошти все одно надійдуть. “За” проголосувало 58 депутатів, рішення було прийнято.

Внаслідок цього рішення фінансування програми духовного життя зросло з 24 мільйонів гривень на п’ять років до 26 мільйонів.

Нагадаємо, що до місцевих виборів залишається менше року…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності