Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Івано-Франківськгазу” анулювали ліцензію, прикарпатців просять укладати нові договори

З 1 липня 2015 року ПАТ «Івано-Франківськгаз», за рішенням Національної комісії з регулювання ринків енергетики і комунальних послуг (Далі – НКРЕКП), Постановою №1678 від 04.06.2015 р., анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання всім категоріям споживачів.

Для побутових споживачів, що проживають в Івано-Франківській області гарантованим постачальником газу з 1 липня 2015 р. згідно рішення НКРЕКП призначено підприємство ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ».

У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам, які бажають надалі отримувати газ до своїх осель, необхідно:

– Укласти новий договір з ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» про надання послуг з газопостачання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Звернути увагу, що з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача. Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу – ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ».

– З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. ПАТ «Івано-Франківськгаз» просить споживачів протягом 30 червня – 2 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня зателефонувавши до Вашого абонентського відділу.

Контакт-центр ПАТ «Івано-Франківськгаз»: 0342-501-602

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності