Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Івано-Франківці довіряють міліції

Мешканці міста Івано-Франківська від початку цього року 11,6 тисяч разів зверталися по допомогу до Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ. Відповідну статистику озвучив під час прес-конференції на минулому тижні начальник міськвідділу підполковник міліції Михайло Хомин.

На думку пана Хомина, ця цифра свідчить про зростання рівня довіри населення Івано-Франківська до діяльності правоохоронців, для чого, до слова, є суттєві підстави. Так, за словами начальника міськвідділу УМВС, завдяки вжитим правоохоронцями заходам в місті спостерігається зменшення кількості тілесних ушкоджень (4 випадки проти 8 за відповідний період 2012 року), крадіжок з помешкань громадян (40 проти 97 торік), грабежів (21 проти 54) та проявів хуліганства (15 проти 18).

Відтак, місто Івано-Франківськ сьогодні є найбезпечнішим містом з усіх обласних центрів.

Сергій Білий

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності