Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Іванофранківський хлопець з Тернопілля Синютка обіцяє запровадити “картку львів’янина”

Іванофранківський хлопець уродженець Тернопілля, Олег Синютка обіцяє запровадити у Львові “картку львів’янина”. Той самий Синютка, який не так давно працював заступником міського голови Львова Андрія Садового, а нині у другому турі виборів бореться із ним за цю посаду.

Про це вчора, 18 листопада, під час дебатів на UA:Львів повідомив кандидат на посаду голови Львівської ОТГ, народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ наголосив, що львів’яни через картку львів’янина отримуватимуть усі пільги та переваги.

Синютка подякував львів’янам за підтримку та наголосив, що усі пропозиції, отримані під час зустрічей “Від двору до двору” будуть реалізовані.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Львів буде містом змін і ці зміни точно наступлять”, – сказав Синютка.

Також нардеп Синютка (свої повноваження народного депутата України він поки ще склав, – ред.) представив на своїй сторінці план боротьби з коронавірусом та економічною кризою, де обіцяє усім постраждалим від “карантину вихідного дня” підприємцям допомогу, але не матеріальну, а юридичну (скоріш за все колективну, бо де узяти стільки юристів і адвокатів на таку кількість ФОПів, – ред.).

Окрім цього кандидат у мери Львова Синютка запевняє:” Наша фракція («Європейської Солідарності», – ред.) ініціюватиме заборону уряду приймати неконституційні рішення по боротьбі з COVID-19″.

А чого ця фракція у Верховній з Раді цього ще досі не зробила, чи пан Олег вважає, що цього зможе досягти фракція його партії із міської ради?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І на останок Олег Синютка обіцяє за рахунок місцевого бюджету безкоштовне тестування львів’ян від коронавірусу, величезні доплати медикам і т.ін., – такого свого часу боялася пообіцяти навіть місіс Супрун, а тепер Степанов із найбільшим казкарем усіх часів Шмигалем…

Нагадаємо, що днями в ЗМІ з’явилася інформація про підтримку кандидатури Олега Синютки на мера Львова з боку… Львівського осередку партії ОПЗЖ…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності