Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Із 1 червня українським біженцям в ЄС починають врізати соціальну “халяву”…

Від завтра, 1 червня, для українських біженців буде скасовано безоплатний проїзд у Німеччині, Польщі, Болгарії, Швейцарії та Чехії, повідомила прес-служба Європейського союзу підтримки України.

Водночас, для українців діятиме пільговий проїзд.

Наприклад, у Німеччині проїзний на всі види міського транспорту, у тому числі регіональні поїзди коштуватиме 9 євро (близько 280 грн). У Чехії абонемент на всі види громадського транспорту коштуватиме 7 євро (близько 220 грн.).

Більше того, в Угорщині, яка теж прийняла українських біженців, з 27 травня заправлятися бензином можуть лише власники автомобілів із угорськими номерами, повідомляє сербський телеканал РТС. А отже українці, які виїхали на власних авто до цієї країни, не зможуть там заправити своєї автівки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Влада Угорщини пояснила цей захід тим, що в країні став процвітати “бензиновий туризм”, який поставив під загрозу безперебійне постачання

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності