Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Із 1 жовтня окремі пенсіонери одержать подачку від уряду… а потім платіжки…

В Україні з 1 жовтня 2022 року, як анонсувалося раніше, пенсіонерам будуть доплачувати щомісяця до 300 гривень. Додаткові виплати будуть нараховуватися пенсіонерам у віці від 70 до 75 років.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду.

«З 1 жовтня 2022 року пенсіонерам у віці 70-75 років будуть встановлені щомісячні доплати в сумі до 300 гривень. Це ті категорії громадян, у яких пенсії менше середньої заробітної плати 2020 року», – сказав прем’єр-міністр.

Станом на 1 жовтня 2021 року в Україні заплановано підвищення пенсій для громадян, яким виповнилося 75 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Індексація пенсій для всіх категорій пенсіонерів буде відбуватися в наступному році і в подальшому 1 березня для всіх категорій пенсіонерів.

Кабінет міністрів планує почати впровадження другого рівня пенсійної системи (обов’язкова накопичувальна система) за рахунок держави. Її запуск в Україні дозволить в найближчі 10-15 років залучити інвестиційний ресурс в розмірі до 50 млрд доларів.

Працівники освіти в Україні при виході на пенсію за віком можуть отримати відразу 10 виплат, свідчать правила пенсійного забезпечення працівників педагогічної сфери.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності