Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Із 15 червня Ізраїль викреслює Україну з “чорного списку”, а Росію залишає…

Уряд Ізраїлю вранці 11 червня продовжив особливий режим при виїзді до країн з підвищеною загрозою зараження коронавірусом. Ці правила будуть діяти до 27 червня. Одночасно вирішено скасувати з 15 червня обмеження на авіасполучення з Україною. Росія як і раніше залишиться в червоному списку.
Нагадаємо, що Україна була внесена в список країн “максимального ризику зараження коронавірусом” 3 травня. Тоді ж в цей список потрапили Ефіопія, Бразилія, Індія, Південна Африка, Мексика і Туреччина. 28 травня до переліку були додані Росія і Аргентина.
Тепер, крім України, зі списку будуть видалені Туреччина і Ефіопія. Відзначається, що в усіх країнах добові показники заражень різко знизилися. Так, в Україні за минулу добу було виявлено 1603 випадки зараження, а в Києві – 217.
За рішенням уряду, з 14 червня також буде скасовано правило, при якому кожній авіакомпанії потрібно захищати спеціальним захистом стійки для реєстрації. Скасовується й заборона на вхід в термінал для супроводжуючих, які не є близькими родичами.

Нагадаємо, що після того, як Росія потрапила в червоний список, в неї був заборонений в’їзд громадянам Ізраїлю. Можливість вилетіти в Росію надається тільки з дозволу спеціальної комісії (Ваадат-Харіга), а повертаючись з цієї країни необхідно проходити карантин – навіть тим, хто вакцинований.
Ще в середині місяця міністерство охорони здоров’я попередило громадян про небезпеку поїздок до Росії, включивши її в список країн з високим ризиком зараження коронавірусів. У заяві, поширеній 23 травня, мінохоронздоров’я рекомендувало громадянам Ізраїлю утримуватися від поїздок в РФ, а також попередило, що в тому випадку, якщо ситуація там не покращиться, може бути видана заборона на польоти.
За останніми даними, число заражень коронавірусом в РФ продовжує збільшуватися. Так, за минулу добу офіційно підтверджено 12.505 випадків – найвищий показник від 22 лютого. Всього з початку пандемії виявлено 5.180.454 заражених. Померли 125.674 людини, в тому числі 296 за останню добу.
У Москві вперше від 15 січня виявлено 5893 випадки зараження. За добу померли 60 жителів столиці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності