Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Із фронтової розвідки через поранення в комроти ТЦК, – служити треба й ділі…

Головний сержант Юрій Найко (позивний «Найк») – майданівець та кіборг, який пройшов Донецький аеропорт та повернувся до лав Збройних Сил України після початку повномасштабного вторгнення.
Надзвичайно емоційна та щира розповідь неодноразово пораненого розвідника про будні служби, мотивацію та бажання перемагати ворога. Досвідчений військовий родом з Хмельниччини, але зараз служить на посаді командира роти охорони Івано-Франківського РТЦК, де ділиться бойовим досвідом з молодшими побратимами.
Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні.

 

Джерело; ІФ ОТЦК та СП

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності