Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Із холодами слід чекати сюрпризів від москалів, які накопичують ракети

Три тижні без обстрілів: московські окупанти, вочевидь, накопичують ракети для атак проти критично важливої інфраструктури України з настанням холодів.

Так Міністерство оборони Великої Британії пояснює доволі довгу «паузу» з боку рф: як зазначено у зведенні відомства, ворожі літаки дальньої авіації не завдавали ударів по Україні з 21 вересня – тобто протягом 21 дня.

«… Цілком імовірно, що російська дальня авіація зберігає існуючі запаси ракет AS-23, а також використовує цю паузу для збільшення придатних для використання запасів, чекаючи подальших важких ударів по Україні взимку», – попереджає британська розвідка.

Нагадаємо, останнім часом ворог здебільшого атакує Україну дронами-«шахедами». Наприклад, в ніч з 11 на 12 жовтня загарбники запустили понад три десятки безпілотників – проте 28 з них було знищено українською ППО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, дуже часто від дронових атак потерпає південь України – зокрема, Одещина з її портовою інфраструктурою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності