Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Із-під протекторату зрадливих США під протекторат Британії?

Сьогодні, 1 лютого до України прибув із офіційним візитом британський прем’єр-міністр Борис Джонсон. Він через ситуацію навколо України офіційно скасував свій візит до Японії, який планувався на середину лютого.

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про надання Україні додатково 88 млн фунтів допомоги (близько 119 млн доларів).

Україна, Велика Британія і Польща створюють новий формат політичної співпраці в Європі.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський під час відкриття сьомої сесії Верховної Ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
«Ми створюємо новий формат політичного співробітництва в Європі між Україною, Великою Британією, Польщею», – заявив президент Володимир Зеленський.

Про подробиці співпраці Зеленський не розповів.

Крім того, за словами президента, Україна готується в найближчі два дні підписати угоду про вільну торгівлю з Туреччиною.

Зеленський наголосив, що «дипломатична підтримка України з 2014 року – найбільша, безумовна та збережена. Військово-технічна підтримка України з 2014 року є найбільшою і продовжує надходити».

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, президент Володимир Зеленський виступив перед народними депутатами під час відкриття 7 сесії Верховної Ради IX скликання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

31 січня Польща відправила до України десятки вантажівок із гуманітарною допомогою. Також Польща вирішила надати Україні зброю.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності