Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Із загибелі заурядного пропагандиста в Пітері намагаються зробити мегаподію

Бар у Санкт-Петербурзі, де вчора, 2 квітня, був підірваний замінованою статуеткою-подарунком кацапський пропагандист Владлен Татарський, знаходиться за 1,5 км від квартири кремлівського диктатора володимира путіна (в якій він понад 20 років як не буває), пишуть пропагандистські ЗМІ з обох боків, так, наче б це має якесь значення…

Про це повідомляє Telegram-канал Можем объяснить.

Підірваний ресторан знаходиться всього за півтора кілометра від колишньої квартири путіна — на 2-й лінії Василівського острова, 17. Зараз її власником є колишня дружина диктатора Людмила Очеретна. У виписці її прізвище приховано найменуванням «фізична особа».

Приміщенням кафе з 2010 року володіє компанія Конкорд Менеджмент та Консалтинг. Засновником та директором цієї компанії є євген пригожин. Раніше там знаходився його ресторан русскій кітч, але у 2016 році власник ПВК вагнера прийняв рішення закрити заклад.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Одним із власників та керуючим бару був Олександр Скляров. За даними ЗМІ, Скляров – колишній чоловік Поліни Пригожиної – доньки власника групи вагнера. Декілька років тому пара розлучилася зі скандалом, після чого Скляров перестав бути керуючим пригожинського ресторану.

Раніше у російському Санкт-Петербурзі затримали Дар’ю Трепову, підозрювану у вбивстві пропагандиста Владлена Татарського та “підозрюють у співпраці зі спецслужбами України”, заявляютьв фСБ.

Також нагадаємо, що вбивство пропагандиста Владлена Татарського (колишного Л/ДНРівця) трапилося в барі «господаря вагнера» пригожина, тому, ймовірно, є частиною ескалації внутрішніх конфліктів у росії за участю «вагнерівців».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності