Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Ізраїль добив економічні амбіції РФ, – схвалено будівництво газопроводу Eastmed до Європи

 Ізраїль схвалив будівництво газопроводу Eastmed до Європи за $6,86 млрд, цим самим добивши економічні амбіції Росії в Близько-Східному регіоні планети.

Кабінет міністрів Ізраїлю на засіданні у неділю 19 липня затвердив багатонаціональну угоду з європейськими країнами про укладання газопроводу Eastmed для експорту до Європи природного газу зі Східного Середземномор’я.

Згідно плану, розробленого міністрами енергетики Ізраїлю, Кіпру, Греції та Італії, вартість газопроводу складатиме $6,86 млрд. Його протяжність – 1 900 км. За допомогою газопроводу планують з’єднати європейські ринки газу з уже відкритими та ще невідомими родовищами у басейні східної частини Середземного моря.

На даний момент здійснюється наземна та морська зйомка для визначення точного маршруту газопроводу. Очікується, що остаточне інвестиційне рішення буде прийнято до 2022р, а до 2025р будівництво газопроводу буде завершено.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Власником газопроводу є IGI Poseidon – спільне підприємство грецької газової компанії DEPA та італійської енергетичної групи Edison.

За попередніми розрахунками, початковий експорт газу по трубопроводу становитиме 10 млрд куб м на рік з можливістю подвоєння пропускної здатності.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності