Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ізраїль вчить Україну, що робити із посіпаками терористів, але ж…

Ізраїль попередив жителів північної частини сектору Гази, що ті, хто не евакуюються з небезпечної зони, можуть бути ідентифіковані як поплічники терористів. Про це повідомляє Reuters.

Для попередження цивільного населення над північною частиною сектору Гази було скинуто листівки з емблемою ЦАХАЛ та розіслано текстові повідомлення, які надійшли на всі мобільні телефони у небезпечній зоні.

У повідомленнях та листівках було сказано, що «кожен, хто вирішить не залишати північ Гази, може бути ідентифікований як спільник терористичної організації».

13 жовтня Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що всі жителі півночі сектора Гази (приблизно 1,1 мільйона осіб) мають евакуюватися на південь сектора протягом 24 годин «для власної безпеки». У ХАМАС тоді ж закликали місцевих «нікуди не їхати».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс зазначив, що Ізраїль заздалегідь попередив цивільних про небезпеку, тоді як ХАМАС «цього не зробив перед тим, як почати вбивати людей».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності