Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ізраїле, good bye &… hello ?

Ізраїльські дипломати в усьому світі відмовляються працювати через рішення Міністерства фінансів скоротити витрати на їхнє утримання. У посольстві сподіваються на швидке вирішення ситуації.

Посольство Ізраїлю в Україні оголосило про закриття роботи дипломатичної місії в Києві через внутрішній конфлікт з Міністерством фінансів Ізраїлю. Про це про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці посольства.izr
«Через рішення Міністерства фінансів Ізраїлю порушити домовленості, узгоджені та підписані Генеральним директором Міністерства фінансів 21 липня 2019 року, і застосувати односторонню процедуру, яка міняє протокол, котрий був протягом кількох десятиліть, ми змушені закрити дипломатичну місію. Консульські послуги не надаються, і ніхто не буде мати права зайти в посольства/консульства», – йдеться в заяві Посольства Ізраїлю в Україні.

Зазначається, що рішення міністерства не залишило іншого вибору.

«На жаль, рішення Міністерства фінансів не залишає нам іншого вибору, як прийняти вищевказаних заходів, оскільки життєвим інтересам держави Ізраїль завдана шкода», – наголошується в повідомленні.

У посольстві сподіваються, що «криза буде вирішена якомога швидше».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 29 жовтня Міністерство закордонних справ і Міністерство оборони Ізраїлю почали страйк в ізраїльських дипломатичних представництвах за кордоном. Причина конфлікту – рішення Міністерства фінансів стягнути податок з представницьких витрат дипломатів, не підкріплених квитанціями.419OKPesqtL

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності