Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ізраїльські фермери звуть українців на безкоштовне стажування

Ізраїльське агентство міжнародного співробітництва в галузі розвитку (MASHAV) і Міжнародний сільськогосподарський навчальний центр (MATC) запрошують фахівців взяти участь у міжнародному курсі «Впровадження інноваційних технологій та методів управління в молочному скотарстві».

Мета програми — ознайомити слухачів з технологічними аспектами молочної галузі Ізраїлю з перспективою застосування цього досвіду для управління молочними господарствами у відповідності з місцевими умовами країн-учасників.Курс триватиме з 4 по 23 вересня 2016 року.

Основні теми:

Корми та годівля.
Селекція високопродуктивної породи.
Вирощування молодняку.
Ветеринарні питання та діагностика захворювань.
Програми управління стадом і автоматизація виробництва.
Технології виробництва молока: економічні обґрунтування, управління і обладнання, гарантія якості.
Безпеку харчових продуктів і екологічні міркування.
Асоціація тваринників Ізраїлю, рада по молоку та інструкторська служба Міністерства сільського господарства і розвитку села.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначають організатори, курс призначений для фахівців з країн пострадянського простору. Перевага надаватиметься для фахівців по великій рогатій худобі, що беруть участь у розвитку галузі на національному, регіональному та районному рівнях, що представляють середні і великі господарства, кооперативи або асоціації в молочній галузі. Учасники курсу повинні мати відповідну вищу освіту та досвід практичної роботи у даній галузі не менше 3 років. Мова навчання — українська.

Форму заявки та іншу інформацію можна отримати в найближчому ізраїльському представництві або вивантажити на сайті MASHAV в інтернеті за адресою. А заповнену заявку, включаючи медичний бланк, слід відправити в представництво Ізраїлю у відповідній країні.

Крайній термін подачі заявки: 01.07.2016

За всіма додатковими питаннями можна звертатися в дирекцію курсу російською мовою. Address: MATC — Ukrainian Division Shefayim Hotel 60990, Israel, Tel: 972-9-9595731/2, Fax: 972-9-9595733 (for Ukrainian Division), Email: [email protected]

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для довідки: MASHAV — це Ізраїльське агентство міжнародного співробітництва в області розвитку. Воно ставить своєю метою надання країнам, що розвиваються кращих досягнень Ізраїлю в області розробок і планування. Держава Ізраїль як повноправний член міжнародного співтовариства вносить свій внесок у боротьбу з бідністю і зусилля різних країн світу, спрямовані на забезпечення сталого розвитку. MASHAV як представник Держави Ізраїль і його громадян концентрує свої зусилля на нарощування потенціалу та поширення успішного досвіду нашої країни і прагне допомогти урядам, громадам і жителям різних країн зробити своє життя краще.

МАТС — MASHAV міжнародний сільськогосподарський навчальний центр спеціалізується з 1963 р. у розвитку потенціалу фахівців і створення навчальних програм з сільськогосподарським технологіям, управління водними ресурсами, екологічних аспектів та розвитку сільськогосподарських регіонів.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності