Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

К.Тимошенко звинувачує в пандемії “Буковель”, – на що ОП натякає Шевченку-Палиці?

В Івано-Франківській області стався спалах коронавірусу, зокрема, через курорт Буковель.

Про це заявив на прес-конференції під час форуму “Україна 30” заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Станом на зараз, владі вдалось знизити кількість зайнятих ліжкомісць, з киснем проблем немає.

В області введено суровий карантин та встановлено 16 блокпостів, де поліція разом з надзвичайниками та медиками перевіряє усіх подорожуючих автотранспортом. В той же час на гірськолижному курорті “Буковель” маса туристів і повним ходом йде катання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Як пояснили у Держпродспоживслужбі в Івано-Франківської області під час посиленого карантину на “Буковелі” розділили роботу підйомників і ресторанів.

Кататися на трасах люди можуть, а от поїсти у закладах харчування – ні. Ресторани та кафе працюватимуть лише на виніс.

Тому й не дивно, що Тимошенко каже, що: “За підрахунками головного санлікаря Віктора Ляшко, це дала Буковель та іноземні туристи. І потім це почалось розходитись через місцеве населення”.

Тимошенко зазначив, що зараз влада тримає ситуацію під контролем і очікує, що через декілька днів питання буде знято.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зважаючи, що курорт “Буковель” знаходиться на території виборчого округу №87, де нині проходять довибори у Верховну Раду, оголошені на 28 березня, а  серед таких кандидатів, як Маруся Звіробій, Руслан Кошулинський (екс-віцеспікер і сірий кардинал ВО “Свобода”), Михайло Ноняк (екс-замміністра фінансів), Василь Вірастюк (“зелений” богатир), основним претендентом вважається співзасновник разом із Ігорем Палицею партії “За майбутнє” та “Буковелю” Олександр Шевченко, можна припустити, що такі слова представника Офісу Президента, особливо після нещодавніх рішень РНБО та затримання приватного літака із експершим заступником голови правління ПриватБанку Володимиром Яценком на борту, є не інакше як “дипломатичним” натяком олігарху, чия дорожнобудівельна компанія ПБС уже доволі тривалий час не отримує жодного тендера…

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності