Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кадирова на місце Шойгу, раз із росГвардією не вийшло…

володимира путіна просять призначити Кадирова міністром оборони.

Із таким закликом до президента рф звернулося Чеченське відділення Асамблеї народів росії.

Раніше, 3 вересня 2022 року, підконтрольним кремлю керівником Чечні Рамзаном Кадировим заява щодо готовності піти у “безстрокову відпустку” свідчить не про його відхід від політики, а про майбутнє призначення на ще вищу посаду в ієрархії політичного режиму володимира путіна.

“Дійсно, обговорюється перехід Кадирова на керівну посаду до росгвардії – з прицілом на те, що в подальшому він замінить на посаді голову відомства Віктора Золотова”, – інформує “Верстка” з посиланням на власні джерела у Міноборони рф та верхній палаті російського парламенту, раді федерації.

При цьому Чечню замість Кадирова очолить його найближчий ставленик, депутат держдуми рф Адам Делімханов. Його Кадиров називає свїм “братом”.

Делімханов, слід наголосити, є безпосередньо причетним до збройного вторгнення 24 лютого до України. Саме він відповідав за бої в Маріуполі.

Про те, що Кадиров може зайняти “керівну посаду” в Росгвардії передає й “Медуза”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Призначення Кадирова до росгвардії в кремлі, за даними опозиційного російського медіа “Можем объяснить”, буде пояснено наступним чином:

“Нібито після “референдумів” у “ДНР”, “ЛНР” та в інших загарбаних (українських – ред.) областях почнеться новий етап “спецоперації”, причому цього разу Росія зможе офіційно вступити у війну для захисту своїх “нових територій”.

  • Своєю чергою Золотова, колишнього начальника служби охорони президента рф, путін вбачає наступним російським міністром оборони. Таку думку ще в середу, 31 серпня 2022 року, висловив російський опозиціонер та публіцист, громадянин України Олександр Невзоров.
  • Нинішнього голову МО росії Сергія Шойгу та начальника генштабу військ країни-агресора Валерія Герасимова, як вже неодноразово повідомляли політологи, путін збирається зробити відповідальними за провал “першої фази спеціальної військової операції” проти України.

Нагадаємо, у ході звільнення від окупантів Балаклії на Харківщині українські військові взяли в полон бойовиків рашистського спеціального загону швидкого реагування (СОБР). Як пізніше з’ясувалося, до рук ЗСУ потрапив російський підполковник Андрій Сичевой, який керував угрупуванням «Запад». Інформацію про це підтвердив ексвіцепрезидент НАЕК «Енергоатом» Олександр Ковтуненко. Згодом з’ясувалося, що підполковник насправді є цілим генерал-лейтинантом…

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності