Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Калуські депутати не пустили свого мера у відставку, – бо… ?

Голова Калуської міської територіальної громади свободівець Андрій Найда днями заявив, що хоче піти з посади. Про намір скласти повноваження він повідомив на сесії Калуської міськради.

На засіданні до Андрія Найди звернулася депутатка від партії “За майбутнє” Оксана Гук. Вона запитала, чи справді він йде з посади. Голова Калуської ТГ відповів, що написав заяву і йде у відставку.

Перед голосуванням партія “Європейська солідарність” заявила, що утримається від голосування.

Натомість, Андрій Найда попросив не утримуватися і підтримати його.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ДО ТЕМИ:

Відтак “за” проголосували шість депутатів, проти — один, 17 — не голосували, шестеро утрималися, кулуарно ж депутати кажуть, що насправді міський голова хоче піти не через стан свого здоров’я, а через тиск на нього, адже інакше він би не казав, що повертається керувати трубним заводом, бо ця робота теж потребує чимало нервів та зусиль.

Хто ж ще , окрім стану його здоров’я, “примусив” мера-свободівця Калуша подати у відставку, депутати не називають, при тому, що партія, до котрої він належить, лишається домінуючою в Івано-Франківській обласній раді та значній кількості районних і міських рад. Тож залишається тільки гадати щодо правдивості чи фейковості кулуарних депутатських чуток…

ФОТО ілюстративне, з відкритих джерел

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності