Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КАНАДІЙЦІ ВИРОБЛЯТИМУТЬ НА ЛЬВІВЩИНІ ЛОКОМОТИВИ?

Канадська машинобудівна компанія Bombardier* зацікавлена у співробітництві з львівськими машинобудівними підприємствами. Особливу цікавість канадських промисловців викликав Львівський локомотивний завод. Вони розглядають можливість фінальної збірки локомотивів для європейського ринку.

Як розповів Роман Матис, радник голови Львівської облдержадміністрації з питань залучення інвестицій, сьогодні Bombardier не розглядає можливість будівництва заводу, а лише розміщення тут замовлень.

«Представники компанії відвідали Львівський локомотиворемонтний завод та «Електрон». Угода ще не підписана, але їх зацікавив локомотиворемонтний. Вони розглядають можливість розміщення тут, так званої, фінальної збірки локомотивів, коли сюди будуть доставляти всі необхідні деталі. Можливо в подальшому можна буде говорити про виробництво», – ​каже Матис.

Крім того, як повідомляв міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, інвестувати у Львів має намір і німецький концерн Siemens, який зацікавлений у створення потужностей з виробництва залізничної продукції на території України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо також, інвестувати до Львова хоче корейська компанія «Хюндай Корпорейшн» (Hyundai Corporation), яка розглядає можливість створення на Львівщині спільного україно-корейського виробництва.

*Компанія Bombardier є найбільшим у світі виробником залізничної техніки і одним з найбільших у світі виробником цивільних літаків.

Siemens AG – ​німецький технологічний концерн, провідний світовий виробник електротехніки та електроніки для промисловості та енергетики, медичного обладнання, міської інфраструктури.

Підготував Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності