Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Канаду у Львові зацікавили прикарпатські села

Наприкінці минулого тижня на Міжнародному економічному форумі у Львові виступив Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук.

Під час промови посол наголошував на факторі безпеки держави, оскільки, він є дуже важливим для іноземних інвесторів.
За його словами, зараз «закордонні інвестори відчувають підвищений комфорт інвестувати у західний регіон України, де присутні натівські сили». Як пояснив посол, йдеться про спільні навчання України і НАТО на Яворівському полігоні.

Р.S. Ващук нагадав, що Канада грантами допомагає втілювати реформи в Україні. Окрім того, фінансує мікропроекти в українських селах. Зокрема, повідомив посол, йдеться про програму підтримки кооперативного молочарства, у рамках якої родина з села Волиця Жовківського району отримала кредит під 3% для розбудови ферми та утримання 18 корів. Проект втілюється на Львівщині та Дніпропетровщині, його планується поширити і на Івано-Франківщину та Херсонщину.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності