Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Карпати з Гімалаями поплутали нелегали із Непалу, – закарпатські прикордонники

П’ятьох нелегальних мігрантів затримали сьогодні прикордонники Мукачівського загону у ході проведення спільних з співробітниками управління патрульної поліції заходів.

Перевіряючи надану офіцерами головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону інформацію, військовослужбовці відділу «Лужанка» та оперативно-розшукового підрозділу на околиці населеного пункту Астей побачили чотирьох чоловіків та жінку, які рухались в бік державного кордону.

Усі п’ятеро осіб повідомили, що є громадянами Непалу. Іноземців віком 21, 23, 27, 28, та 29 років затримали та доставили до прикордонного підрозділу.

У ході первинного опитування стало відомо, що нелегальні мігранти в Україну потрапили законно за студентськими запрошеннями, проте до навчальних аудиторій так і не з’явились. Натомість, маючи намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу, стали шукати шляхи незаконного перетину українсько-угорського кордону.

На нелегальних мігрантів склали протоколи про адмінправопорушення. Справу буде скеровано до суду, який і надасть оцінку діям іноземців та визначить їх подальшу долю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі прикордонники проводять заходи по встановленню ймовірних організаторів незаконної подорожі непальців, інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності