Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Картяр” став заступником Міністра фінансів України…

У четвер, 26 липня, Кабінет міністрів України призначив двох заступників міністра фінансів.

Так, високі посади в уряді отримали Сергій Верланов і Юрій Джигир.

Верланов є головним юристом в юридичній фірмі «Саєнко Харенко», за підсумками минулого року він задекларував 2 млн грн заробітної плати, отриманої за сумісництвом.

За даними ресурсу Opendatabot, станом на 19 липня 2018 року Верланов є одним з власників Всеукраїнської громадської організації «Федерація покеру України».becbdddff03db04612a3f53be6bf5bc3

Джигир, згідно з декларацією за 2017, є кінцевим бенефіціаром ТОВ «Фіск Інформ». За підсумками минулого року він задекларував 2 млн грн доходу від підприємницької діяльності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що 7 червня Верховна Рада схвалила звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів за поданням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Слідом за цим заступник міністра фінансів Юрій Буца та Сергій Марченко подали у відставку. У той же день Кабмін призначив Оксану Маркарову новою в.о. міністра фінансів України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності