Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«КАСІВ ЯСЬ КОНЮШИНУ»

Фінансове управління прозвітувало про використання коштів екологічного податку за минулий рік.

Депутати Івано-Франківської облради подали запит до фінансового управління виконавчого комітету міської ради, щодо цільового використання коштів екологічного податку.

Отриманий звіт депутати поширили в улюбленій мережі міністра Авакова – Фейсбук. Згідно документу, до бюджету Івано-Франківська у 2014 році поступило 85,1 тис. грн.

«У міському бюджеті на 2014 рік по кошторису «Фонду охорони та раціонального використання природних ресурсів» затверджено з урахуванням змін, видатки у сумі 142,4 тис. грн. А саме, з урахуванням залишку, що склався на 1 січня 2014», – йдеться у звіті фінуправління.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож, ці кошти було використано на «проведення заходів з озеленення (49, 2 тис. грн.), придбання посадкового матеріалу для озеленення (66, 1 тис. грн.) та будівництво, обладнання, реконструкцію і розширення приміщень, призначених для проведення науково-дослідних робіт… (27,1 тис. грн.)».

Загалом, для тих, хто має власні присадибні ділянки і дещо ними піклується, чи просто коли-небудь бував у ТЦ «Епіцентр» чи «Зеленому господарстві», у цих цифрах при нинішніх цінах нема нічого дивного. А це означає, що депутати-свободівці Сергій Адамович та Сергій Федорців, які, мабуть, в надії на гучну славу сподівалися тут спіймати якогось злодія за руку, піймали облизня. Тому, можливо, перед тим як подавати свій запит, їм слід було спершу порадитися зі своєю колегою по партії одіозною Іриною Сех, яка не тільки незаконно, згідно висновків Суду, колись суміщала мандат нардепа та крісло губернатора Львівщини, але ще й встигла поочолювати в обох радах (ЛОР та ВР) комісії з питань екології і т ін.?

І як тут не згадати стару чудову білоруську народну пісню у виконанні легендарних «Песнярів» – «Касів Ясь конюшину»? 🙂

Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності