Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Каспійське море прикриває ганьбу російської армії

“Чому обстрілюють Україну з Каспійського моря? Та з дуже простої причини – половина ракет, яка запускається з бомбардувальників, не летить. Не те що не долітають – вони одразу падають”, – заявив екс-депутат російської держдуми і політик Ілля Пономарьов.

“Тому, якщо вони це робитимуть над сушею – по комусь потрапить, або буде видно, що вони впали. Прийде блогер з телефоном і все зніме. Ми бачили, як ракети запускалися з Білгорода, і падали вниз. З семи ракет чотири впало. А так над морем – і кінці у воду”, – сказав він.

Таким чином російський політик ще раз підтвердив висновки заходу, що в кацапстані закінчується стратегічне озброєння (сьогодні росія активно скуповує зброю в третіх країн, які не приєдналися до санкцій проти неї), що обнадіює Україну, що, можливо, вже наступного року росії доведеться скласти зброю…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності